Google Adwords

Google Adwords is een mooie extra mogelijkheid om online succesvol te zijn. Heb je een webshop, of bied je online je diensten aan? Zorg er met Google Adwords dan voor dat je goed gevonden wordt op de verschillende keywords die voor jou van belang zijn. Je betaalt per klik en door een daglimiet in te stellen zijn de kosten goed in de hand te  houden. Dankzij Google Adwords kun je heel snel je vindbaarheid vergroten, zodat je meer bezoekers aan kunt trekken en je de omzet kunt vergroten.

adwords

Wat is Google Adwords?

Google Adwords is het advertentieprogramma van Google. Je ziet de advertenties verschijnen op het moment dat je een zoekopdracht plaatst. Het gaat om de bovenste 3 gesponsorde resultaten, net als de balk met gesponsorde resultaten aan de rechterkant van je scherm. Indien je gebruik wilt maken van Google Adwords dien je een Google Adwords Account aan te maken en aan te geven op welke woorden je gevonden wilt worden. Hier hoort een bepaalde prijs bij, onder andere afhankelijk van de populariteit van bepaalde zoekwoorden. Zodra een internetgebruiker het zoekwoord intikt verschijnt je advertentie tussen de zoekresultaten.

Vindbaarheid vergroten

Je kunt dankzij Google Adwords de vindbaarheid van je website vergroten. Je inspanningen leiden bovendien direct tot resultaat, waardoor je er snel voor kunt zorgen dat je beter zichtbaar bent. Zodra internetgebruikers de door jou ‘gekochte’ zoekwoorden intypen krijgen ze je advertentie te zien.

Betaal per klik

Je betaalt bij Google Adwords per klik, waardoor je de kosten uitstekend in de hand kunt houden en je zeker bent van een efficiënte vorm van marketing. Klikken gebruikers helaas niet op je advertentie? Dan betaal je daar ook niets voor. Je betaalt alleen zodra je een nieuwe bezoeker op je website mag verwelkomen, via Google Adwords.

Hulp nodig bij het opzetten van een Google Adwords campagne? 

 

FacebookTwitterPinterestGoogle +Stumbleupon